Οι 1000mods στην AC/DC lane με φόντο τον Jimi Hendrix

1000mods
1000mods (photo by Αναστασία Παπαδάκη)

Οι 1000mods περιοδεύουν εδώ και κάποιες μέρες στην Αυστραλία αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η μουσική τους έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της ελληνικής πραγματικότητας.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει μία συναυλία στην Αδελαΐδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και είναι ήδη sold-out, ενώ η περιοδεία θα ολοκληρωθεί σε τρεις μέρες, στις 14 Απριλίου, μετά από τρία ακόμα live σε άλλες τοποθεσίες.

Πέραν, όμως, των live, οι 1000mods εκμεταλλεύονται την ευκαιρία του μακρινού αυτού ταξιδιού και επισκέπτονται μερικά από τα πιο ιστορικά σημεία της χώρας. Ένα από αυτά είναι και η AC/DC lane, το φημισμένο δρομάκι στη Μελβούρνη, το οποίο πήρε το όνομά του από… ποιους άλλους, τους AC/DC.

Ανάμεσα στα διάφορα graffiti που κοσμούν την AC/DC lane, είναι και ένα εντυπωσιακό tribute στον θρυλικό Jimi Hendrix και οι 1000mods δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μπροστά του. Η φωτογραφία ανέβηκε πριν από μερικά λεπτά στο Instagram της μπάντας και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

View this post on Instagram

⚡Highway to Hell⚡ Last stop in Melbourne the famous AC/DC lane! Tonight we rock at Crown & Anchor in Adelaide🤟 The show is already sold out! 📸: @mynameischristos #1000mods #acdclane #highwaytohell #melbourne #australiantour #tourlife

A post shared by 1000mods (@1000mods) on

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των 1000mods δεν σταματά εδώ, μιας και ανακοίνωσαν και ευρωπαϊκή περιοδεία σε λίγο καιρό.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι στα “χνάρια” των 1000mods είναι και οι Naxatras καθώς, καθώς χθες ανακοίνωσαν πως και αυτοί θα περιοδεύσουν σύντομα στην Αυστραλία (δείτε περισσότερες πληροφορίες για το tour και το εντυπωσιακό poster εδώ).

Πάρτε μια γεύση από τα πεπραγμένα των 1000mods στη Μελβούρνη πριν από μερικές μέρες: