Αγνοείται ο Ozzy Osbourne…

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne

Χθες το Διαδίκτυο γέμισε με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τον χωρισμό του Ozzy και της Sharon Osbourne, μετά 33 χρόνια γάμου, με πολλά εκ των οποίων να κάνουν λόγο για… διωγμό του Ozzy από το σπίτι.

Tα πράγματα φαίνεται να σοβάρεψαν σήμερα, αφού σύμφωνα με τα Pagesix και Metalinjection, ο γιος του Ozzy Osbourne δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ ο τραγουδιστής δεν είναι ούτε στο Beverly Hills Hotel, όπου πίστευαν όλοι πως βρίσκεται μέχρι χθες, αφού πήρε μαζί του πιστωτικές και χρήματα, ενώ φέρεται να μην έχει κινητό τηλέφωνο μαζί του.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω πηγές, η Sharon καυγάδισε άγρια με τον Ozzy κατηγορώντας τον ότι έκανε τα… γλυκά μάτια σε μια 45χρονη hairstylist από το Los Angeles και στη συνέχεια ο Ozzy εκδιώχθηκε από το σπίτι και έκτοτε αγνοείται. Μάλιστα, οι φίλοι του και ο περίγυρός του ανησυχούν έντονα τόσο για τον τσακωμό του με τη Sharon, όσο και για το βεβαρυμένο του παρελθόν με τις εξαρτήσεις του από αλκοόλ και ουσίες.

Ας ελπίσουμε όλα να είναι καλά με τον Ozzy…

UPDATE:

Τελικά το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η… εξαφάνιση του Ozzy Osbourne είναι κάποιο είδος teasing για ένα event στο Hollywood Palladium του Los Angeles, μαζί με τον Corey Taylor, αφού τόσο στο λογαριασμό του frontman των Black Sabbath, όσο και στων Slipknot, έχει ανέβει η παρακάτω ανακοίνωση:

Ozzy Osbourne + Corey Taylor invite you to a very special announcement and event on Thursday May 12th at the The Hollywood Palladium at Noon. No lineups prior to 7am.#Ozzy #CoreyTaylor #HollywoodPalladium

Δημοσιεύτηκε από Ozzy Osbourne στις Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

UPDATE II:

Ο Ozzy βρέθηκε! Παπαράτσι κατάφεραν να τον εντοπίσουν, σύμφωνα με το Metal Injection και τη φωτογραφία που ανέβασε το JustJared προ λίγου:

OZZY HAS BEEN FOUND!!After reports that Ozzy Osbourne has gone missing earlier today, paparazzi managed to snap this…

Δημοσιεύτηκε από Metal Injection στις Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016