Ακούστε 2 προηγουμένως ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις των The Smashing Pumpkins

The Smashing Pumpkins
The Smashing Pumpkins

Δεν πάει πολύς καιρός από τις δηλώσεις του Billy Corgan με τις οποίες επανέλαβε την επιθυμία του να συμφιλιωθεί και πάλι με τους πρώην bandmates του στους The Smashing Pumpkins, James Iha και D’arcy Wretzky, παρότι όπως τόνισε, κάτι τέτοιο δεν θα σήμαινε αναγκαστικά την επανένωση της μπάντας με το κλασικό line-up.

Βέβαια οι fans του γκρουπ, τώρα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και πάλι τις παλιές μέρες της μπάντας, αφού έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο δύο ηχογραφήσεις των Pumpkins που ακούμε για πρώτη φορά.

Η πρώτη είναι μία εναλλακτική εκδοχή του ‘One and Two’, ένα κομμάτι από το σόλο άλμπουμ του James Iha, ‘Let It Come Down’ (1998). Όπως μεταδίδει το Alternative Nation, είναι ένα από τα ελάχιστα κομμάτια που έχει γράψει ο Iha και στα οποία τραγουδάει ο Billy Corgan.

Όσον αφορά τη δεύτερη ηχογράφηση, πρόκειται για το ‘The Tracer’.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, όπως και το προηγούμενο, βρίσκεται στην επανέκδοση σπάνιων ηχογραφήσεων της μπάντας, ‘Mellon Collie and the Infinite Sadness’ (2012), και μπορείτε να το ακούσετε εδώ, σε ένα κλιπ από την 23λεπτη συλλογή ‘Pastichio Medley’ που περιέχει περισσότερα από 70 αποσπάσματα κομματιών από το EP ‘Zero’ του 1996.