Ακυρώθηκε το φετινό Fuzztastic Planet Festival

Fuzztastic Planet Festival 2016
Fuzztastic Planet Festival 2016

Σε μια χρονιά-συναυλιακό οργασμό για τη χώρα μας, τα νέα δεν θα μπορούσαν να είναι μόνο ευχάριστα. Δυστυχώς, όπως ανακοινώθηκε χθες από την επίσημη σελίδα του Fuzztastic Planet Festival, η φετινή διοργάνωσή του ακυρώθηκε, λόγω τοπικών προβλημάτων που δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία της διοργάνωσης και παρεμποδίζουν την προσπάθεια των διοργανωτών.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, το Fuzztastic Planet Festival θα διοργανωνόταν φέτος για 4η φορά, στην πόλη της Δράμας, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγχώρια stoner/psychedelic διοργάνωση, παρουσιάζοντας εξαιρετική συνέπεια στα εξαιρετικά ονόματα που έφερνε κάθε χρονιά του παρελθόντος. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των διοργανωτών αλλά μην παύετε να περιμένετε νέες ανακοινώσεις, γιατί το κλείσιμο μοιάζει πολλά υποσχόμενο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ FUZZTASTIC PLANET FEST 2016 // FUZZTASTIC PLANET FEST 2016 CANCELLATION ANNOUNCEMENT[for…

Δημοσιεύτηκε από Fuzztastic Planet στις Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Ελπίζουμε μόνο τα «τοπικά προβλήματα» να μην μεταφράζονται σε «τοπικούς φορείς» και έλλειψη χρηματοδότησης/υποστήριξης λόγω αναχρονιστικών (;) απόψεων για το ποιόν του φεστιβάλ και της μουσικής που παίζεται σε αυτό, γιατί τότε πολύ απλά θα μιλάμε για κατάντια…