Η Amy Winehouse ήταν μια φιγούρα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που παρά την σχετικά βραχύχρονη πορεία της, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της.
Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της ήταν δεύτερος και τελευταίος δίσκος της ‘Back to Black’ ο οποίος με το που κυκλοφόρησε, έγινε κλασικός.
Από τις 2 Νοεμβρίου 2018 λοιπόν, όποιος αγάπησε την Amy Winehouse και το θρυλικό, πλέον, άλμπουμ, ‘Back to Black’, θα έχει την δυνατότητα να δει το ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την ηχογράφηση του δίσκου.
Το ‘Amy Winehouse – Back to Black’, θα είναι διαθέσιμο σε DVD, Blu-Ray και σε ψηφιακή μορφή από την Eagle Vision και θα περιέχει συνεντεύξεις από τον Mark Ronson, από όσους συνεργάστηκαν για το δίσκο, αλλά και υλικό με την Amy Winehouse που δεν έχει δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ακόμα ,θα περιέχει και βίντεο από μια μικρή συναυλία που είχε δώσει η Winehouse, στις 10 Φεβρουαρίου 2008, τη νύχτα που κέρδισε 5 βραβεία Grammy και δεν είχε καταφέρει να παρευρεθεί στην απονομή.