Ανακοινώθηκε reboot του Battlestar Galactica!

Το NBC ανοίγει τη δικιά της streaming υπηρεσία που θα λέγεται ‘Peacock’ και πέραν των ήδη υπαρκτών δημοφιλών σειρών που θα έχει στη βιβλιοθήκη της, χρειάζεται και δυνατό πρωτότυπο υλικό.

Έτσι, η εταιρία ανακοίνωσε πως πρόκειται να επαναφέρει το ‘Battlestar Galactica’ σε ένα σύγχρονο περιβάλλον και μέσω μιας σειράς που θα επιβλέπει ο Sam Esmail (‘Mr. Robot’).

Η νέα εκδοχή δεν θα βασίζεται στην original σειρά του Glen A. Larson που βγήκε το 1978, αλλά στο remake που προβλήθηκε στο ‘SyFy’ από το 2004 μέχρι το 2010.

Δομημένο από τον Ronald D. Moore, το remake παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις πιο αγαπητές σειρές επιστημονικής φαντασίας, με τον Sam Esmail να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το νέο όραμα που θα φέρει μαζί της η δικιά του εκδοχή:

Θαυμαστές του BSG, αυτό ΔΕΝ θα είναι ένα remake της εκπληκτικής σειράς του Ronald D. Moore διότι… γιατί να τα βάλεις με την τελειότητα;

Αντιθέτως, θα εξερευνήσουμε μία νέα ιστορία μέσα στην μυθολογία της σειράς, παραμένοντας πιστοί στο πνεύμα του Battlestar.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν δόθηκαν αυτή την ώρα με την σειρά να ψάχνει ακόμα τον βασικό της σεναριογράφο, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε ένα αρκετά πρώιμο στάδιο.

Battlestar Galactica