Πριν από λίγες μέρες σας μεταφέραμε την σχεδόν επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής των Bob Dylan, Roger Waters, The Who, Neil Young, Roger Waters και Rolling Stones, στο φεστιβάλ των θρύλων που ετοιμάζουν οι διοργανωτές του Coachella.
Πλέον είναι 100% επίσημο και κάπως έτσι, επιβεβαιώνεται πλήρως η φημολογία που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες για ένα μυθικό line-up στο φεστιβάλ της δυτικής ακτής των Η.Π.Α.
Το νεοσύστατο αυτό φεστιβάλ όμως, δεν ονομάζεται Coachella. Ακούει στο όνομα Desert Trip και θα πραγματοποιηθεί, το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου, στο Empire Polo Club του Indio της California, όπως δηλαδή και το Coachella.
Όπως καταλαβαίνετε, τα εισιτήρια για το φεστιβάλ είναι λίγο τσιμπημένα, αφού το απλό εισιτήριο της μίας μέρας κοστίζει $199, ενώ αν θέλετε να παρακολουθήσετε και τους 6 θρύλους από πολύ κοντά, μπορείτε να αποκτήσετε το lux πακέτο των $1599 για όλο το τριήμερο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και το κόστος διαμονής των ξενοδοχείων της περιοχής, το οποίο εκτινάχθηκε για τις μέρες του φεστιβάλ, λίγες μόνο ώρες μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις.
Δείτε εδώ το trailer για το Desert Trip: