Άνδρας συνελήφθη για απειλή βόμβας κοντά σε συναυλία των Red Hot Chili Peppers

Anthony Kiedis
Anthony Kiedis

Μεγάλη αναστάτωση δημιούργησε ύποπτος έξω από χώρο που οι Red Hot Chili Peppers έδιναν συναυλία. Το περιστατικό συνέβη στη Βοστόνη, μια πόλη πολύπαθη και ευαίσθητη σε τέτοια θέματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, το τζιπ ενός 22χρονου βρέθηκε παρκαρισμένο σε παράξενο σημείο, έξω από το χώρο της συναυλίας κάτι που κίνησε αμέσως της υποψίες της αστυνομίας, που βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο σημείο.

Όταν ένας αστυνομικός πλησίασε και προσπάθησε να μιλήσει στον δράστη, αυτός άνοιξε το παράθυρο και του έδωσε ένα χαρτί που έγραφε πως στο στήθος του έχει δεμένο ένα σακίδιο που περιέχει βόμβα.

Αμέσως η αστυνομία κινητοποιήθηκε και περικύκλωσε το αυτοκίνητο. Μετά από εξαντλητικές τετράωρες διαπραγματεύσεις, ο δράστης παραδόθηκε. Στο μεταξύ η συναυλία τελείωσε και ο κόσμος είχε απομακρυνθεί με ασφάλεια, έχοντας βέβαια πανικοβληθεί αρκετά από τις εξελίξεις.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως το σακίδια περιείχε βόμβα ή αν ο δράστης είχε άμεσο στόχο να πλήξει τη συναυλία.

Οι Red Hot Chili Peppers από την άλλη, συνεχίζουν κανονικά την περιοδεία τους στην Αμερική, στα πλαίσια της κυκλοφορίας του δίσκου ‘The Getaway’. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο από μέλος της μπάντας για το περιστατικό της Τετάρτης.

Red Hot Chili Peppers – The Getaway