Αστυνομία Ντιτρόιτ: «Ο θάνατος του Chris Cornell οφείλεται πιθανώς σε αυτοκτονία»

chriscornell
chriscornell

UPDATE: Η επίσημη αιτία θανάτου του Chris Cornell

Αν και τα νέα που φτάνουν στα αυτιά μας είναι ακόμα αρκετά συγκεχυμένα, τις τελευταίες ώρες αρκετά αξιόπιστες πηγές μεταξύ των οποίων και οι Times της Νέας Υόρκης αναπαράγουν δηλώσεις της αστυνομίας του Ντιτρόιτ που υποστηρίζουν πως ο θάνατος του Chris Cornell συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να οφείλεται σε αυτοκτονία.

Στα παραπάνω συνηγόρησε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης Michael Woody, μίλησε στο πρακτορείο Associeted Press πριν από λίγη ώρα και υποστήριξε πως:

Ο θάνατος του Chris Cornell είναι πιθανόν να οφείλεται σε αυτοκτονία. Αν και δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες σχετικά με το τι οδήγησε τους αστυνομικούς στο να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να πω πως υπήρχαν σημαντικά στοιχεία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής.

Επιπλέον πρόσθεσε:

Ο Cornell πέθανε στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit Hotel. Η σύζυγός του ανησυχούσε και κάλεσε έναν οικογενειακό φίλο, ζητώντας του να ελέγξει το αν είναι καλά. Ο φίλος έσπασε την πόρτα του ξενοδοχείου και βρήκε τον Cornell νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αναμονή για τα επίσημα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη και όλες οι ειδήσεις αναπαράγονται με κάποια επιφύλαξη, ωστόσο είναι γεγονός πως η άποψη της αστυνομίας γύρω από το συμβάν, έστω κι αν είναι πρώιμη, είναι μια αρκετά σοβαρή πηγή.


Διαβάστε ακόμα:

Η τελευταία εμφάνιση του Chris Cornell (vids)