Άσχημα τα νέα για την υγεία του John Newman

John Newman
John Newman

Τέσσερα χρόνια μετά από την διάγνωση ενός καλοήθη όγκου στον εγκέφαλό του, την οποία κατάφερε να αφήσει πίσω του, ο John Newman διαγνώστηκε και πάλι με καρκινικά κύτταρα στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, ο 26χρονος τραγουδιστής ίσως χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα από τις καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις για να ξεκουραστεί ενόψει της εγχείρησης στην οποία αναμένεται να υποβληθεί την επόμενη χρονιά.

Ευτυχώς για τον Newman, το μέγεθος του νέου όγκου που ανιχνεύτηκε στον εγκέφαλό του, έχει παραμείνει το ίδιο για ένα μεγάλο διάστημα, οπότε τόσο η επέμβαση όσο και η ακτινοθεραπεία που θα την ακολουθήσει, μπορούν να περιμένουν για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, ο John Newman, αν και είναι περίλυπος μετά από τη νέα αυτή εξέλιξη, παραμένει ψύχραιμος, αφού έχει βιώσει την ίδια ακριβώς εμπειρία το 2012, όταν του διαγνώστηκε ένας καλοήθης όγκος, και πάλι στον εγκέφαλο. Από τότε και μετά, η καριέρα του είχε μία ανοδική πορεία, αφού κυκλοφόρησε δύο πολύ επιτυχημένα άλμπουμ (‘Tribute’ – 2013, ‘Revolve’ – 2015) και έκανε παγκόσμια επιτυχία με το κομμάτι ‘Love Me Again’.

Να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή τύχη, καλή δύναμη και να επανέλθει και πάλι δριμύτερος!