Αυτά τα δύο παιδάκια είναι τρομερά ταλέντα σε ντραμς και κιθάρα

Drums 15 year old japanese girl
Drums 15 year old japanese girl

Τι γίνεται με αυτά τα nerds τα Ασιατάκια και κάθε τόσο και λιγάκι εμφανίζεται ένα βιντεάκι με ένα από αυτά να κάνει κάτι απίθανο; Κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα; Είτε αυτό λέγεται “Λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 0,9 δευτερόλεπτα!” είτε “Παίζει με το ένα χέρι μπάσο και με το άλλο κιθάρα!”, αυτά τα παιδάκια-διάνοιες έχουν πάντα τον τρόπο να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Έτσι και η Senri Kawaguchi, μία 15χρονη μαθήτρια από την Ιαπωνία, η οποία όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από το σχολείο, εξασκείται στο αγαπημένο της μουσικό όργανο, τα ντραμς. Και όπως θα δέιτε στο βίντεο που ακολουθεί, το αθώο κοριτσάκι μεταμορφώνεται σε μία γεμάτη ενέργεια ντράμερ πίσω από το drumkit του, ενώ και το ακουστικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο:

Θυμηθείτε όμως εδώ, και τον μπόμπιρα με τη φόρμα-τίγρη που νωρίτερα αυτή τη χρονιά έκλεψε την παράσταση στο Διαδίκτυο και έγινε viral, με την εκτέλεση του ‘The Thrill Is Gone’ του B.B. King, την οποία αφιέρωσε στον ίδιο το μύθο των Blues που δυστυχώς όμως λίγο αργότερα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή«Ανέβασα το βιντεάκι γιατί o B.B. King είναι ο αγαπημένος μου κιθαρίστας!», δηλώνει ο 10χρονος Toby Lee από το Oxfordshire της Μ. Βρετανίας.