Search
Close this search box.
Η Chelsea Wolfe για μια συναυλία στην Αθήνα!

Η Chelsea Wolfe για μια συναυλία στην Αθήνα!

Chelsea Wolfe live in Athens, Greece 2024 - tickets. Η Chelsea Wolfe επιστρέφει για μια συναυλία τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 στο Gagarin! Εισιτήρια.
Chelsea Wolfe
Chelsea Wolfe

Η Chelsea Wolfe επιστρέφει στην Ελλάδα για μια συναυλία στην Αθήνα, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 στο Gagarin!

Ακολουθεί δελτίο τύπου και πληροφορίες για τα εισιτήρια.


Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια ξεκινούν στα 29 ευρώ, διαθέσιμα εδώ

Chelsea Wolfe

Η Smoke the Fuzz gigs με συγκίνηση παρουσιάζει τη θριαμβευτική επιστροφή μετά από 7 ολόκληρα χρόνια της Ιέρειας Chelsea Wolfe για μία μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα τη Δευτέρα 18/11/24 στη σκηνή του Gagarin205!

Πέρασαν σχεδόν 7 χρόνια από το μοναδικό ερχομό της Ιέρειας του ευρύτερου ροκ ήχου στην χώρα μας, τότε που η Smoke the Fuzz έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι με τη σειρά τους δημιούργησαν το αδιαχώρητο, για να την υποδεχτούν όπως της άξιζε.

Πλέον με 40 συμπληρωμένα χρόνια ζωής από τον περασμένο Νοέμβριο και με πολλά να έχουν αλλάξει έκτοτε στην καριέρα της, η Chelsea Wolfe ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στην Ελλάδα, έχοντας πλέον στις τάξεις της το νέο της έβδομο ολοκληρωμένο άλμπουμ,She Reaches Out To She Reaches Out To She, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Loma Vista, τελειώνοντας έναν μεγάλο κύκλο συνεργασίας της με την Sargent House, ύστερα από 10 χρόνια.

Μέχρι να φτάσουμε ως εδώ, ξεκίνησε ως υπερενεργητικό παιδί, το οποίο ασχολήθηκε με την ποίηση και τη σύνθεση από πολύ μικρή ηλικία, ενώ οι εμπειρίες της με την υπνική παράλυση τη βοήθησαν αργότερα στη ζωή της και στην έμπνευση για τραγούδια σε δίσκους της.

Το 2006 συνθέτει τον ακυκλοφόρητο δίσκοMistake In Parting, τον οποίο αποφάσισε να μη δημοσιοποιήσει, καθώς τον θεώρησε ως έναν κακό δίσκο που αφορούσε σε ένα χωρισμό, αλλά το νερό είχε μπει στο αυλάκι, αλλάζοντας τη θεωρία της.

Έτσι, παρότι της πήρε χρόνια, ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκοςThe Grime And The Glow από τη Pendu Sound τη σύστησε στο ευρύ κοινό, ενώ εξέπληξε τον κόσμο, όταν την ίδια χρονιά αποφάσισαν να διασκευάσει το Black Spell Of Destructionτων Burzum, δείχνοντας εξαρχής το ευρύ ακουστικό της πεδίο.

Χωρίς να υπάρχει χρόνος για χάσιμο, την επόμενη χρονιά η Chelsea Wolfe κυκλοφορεί το Apokalypsis, το οποίο μπορεί να δείτε να αναφέρεται και ελληνιστί ως «Ἀποκάλυψις» και όπου τη βλέπουμε με τα μάτια της κενά, ως συμβολισμό επιφοίτησης αλλά και θετικότητας στην κατανόηση και αποδοχή της αλήθειας, είτε αυτή είναι όμορφη, είτε ζοφερή.

Στην προσπάθειά της να περιοδεύσει για τα δύο άλμπουμ, υπέφερε από μεγάλο τρακ στη σκηνή, κάτι που την οδήγησε στο να φοράει ένα μαύρο βέλο και να κάνει μεγάλο αγώνα ώστε να το ξεπεράσει μέσα στα χρόνια.

Σε μια μετάβαση πριν το μεταγενέστερο υλικό της, θα ηχογραφήσει 5 διασκευές των anarcho-punk Rudimentary Peni, τα οποία θα εκδώσει ως δωρεάν δείγμα μέσω της Pendu Sound ονόματιA Tribute To Rudimentary Peni, στη συνέχεια όμως θα επανηχογραφήσει τις διασκευές με τη μπάντα της και θα τις κυκλοφορήσει με την μορφή ΕΡ με τίτλοPrayer For The Unborn μέσω της SoutherRecords αυτή τη φορά.

Αφού θα ηχογραφήσει ένα ζωντανό άλμπουμ από την εμφάνισή της στις 12 Απριλίου του 2012 στο Roadburn, το οποίο κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο του 2013 έρχεται η ώρα του νέου δίσκου με τίτλοPain Is Beauty, o πρώτος της στην Sargent House και με το χαρακτηριστικό κόκκινο φόρεμά της στο εξώφυλλο, το οποίο σύμφωνα με την ίδια, αντιπροσωπεύει την ηφαιστειακή λάβα (!) και με κύριο νόημα του τίτλου την αποδοχή του πόνου, ώστε να γίνουν οι ζωές μας πιο όμορφες κι εμείς πιο σοφοί.

Το Feral Love γίνεται άμεσα αγαπημένο και με μεγάλο airplay και ο δρόμος της προς την καταξίωση έχει μόλις ανοίξει.

Chelsea Wolfe - Feral Love (Official Video)

Θα συνεργαστεί με τονKing Dude στα ‘Sing Songs Together και Sing More Songs Together, ενώ θα δανείσει τη φωνή της στο μνημειώδεςMemorialτων Russian Circles, με τους οποίους και βγήκε περιοδεία αργότερα, στα τέλη του 2013.

Μέχρι να φτάσουμε στο 2015 και κατά τεκμήριο κορυφαίο άλμπουμ της ως τότε καριέρας της, με το “Abyss” να είναι ό,τι βαρύτερο είχε κάνει και με τον μουσικό Τύπο να παραδίνεται άνευ όρων στο καλλιτεχνικό της ανάστημα. Το Carrion Flowers θα αποδειχθεί το κομμάτι-ορόσημο της δισκογραφίας της λίαν συντόμως.

Μάλιστα ηχογραφεί το singleHypnosτην Πρωταπριλιά του 2016 σαν το πιο γλυκό ψέμα, ένα κομμάτι που είναι αμαρτία να μην έχει μπει σε δίσκο της, αλλά επειδή απλά μπορούσε, το άφησε εκτός.

Το μεγαλείο της δεν έχει σταματημό και με το Hiss Spun το 2017, ο ήχος της γίνεται ακόμα βαρύτερος, ενώ άπαντες σπεύδουν να συνεργαστούν μαζί της ως το νέο hot talk of the town. Έτσι, θα κάνει ένα πέρασμα και από το άλμπουμ της Myrkur ονόματιMareridt την ίδια χρονιά, ενώ την επόμενη χρονιά, θα συνεργαστεί με τους Deafheaven στο κορυφαίο τους  άλμπουμ Ordinary Corrupt Human Love.

Myrkur & Chelsea Wolfe - Funeral (original demo)

Χωρίς τον παραμικρό εφησυχασμό, δηλώνει ότι ο επόμενός της δίσκος θα είναι ακουστικός και η διαφάνεια του Birth Of Violence που κυκλοφορεί το 2019, αποτελεί άλλο ένα δείγμα της καλλιτεχνικής άγνοιας κινδύνου που την διακατείχε πάντα στη ζωή της.

Αφού η πανδημία έκανε την εμφάνισή της και η ίδια αποφάσισε να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, χαρίζει το κομμάτι-ονείρωξη ‘Anhedonia‘ με την Emma Ruth Rundle, όπου οι δύο μεγάλες φωνές της εποχής μας συνεργάζονται σε κάτι που όλοι μας θέλουμε να υπάρξει πλήρης συνέχειά του και κοινή περιοδεία.

Μετά από μια πετυχημένη δεκαετία, έρχεται η αλλαγή δισκογραφικής στέγης το Σεπτέμβριο του 2023.

Η Chelsea υπογράφει στην Loma Vista και κυκλοφορεί το πρώτο της singleDusk, ενώ τον Οκτώβριο ανακοινώνει τον τίτλο του δίσκου της, που θα είναι She Reaches Out To She Reaches Out To She, παράλληλα με την κυκλοφορία του δεύτερου singleWhispers In The Echo Chamber. Ο δίσκος κυκλοφόρησε πρόσφατα στις 9 Φεβρουαρίου, και για πολλοστή φορά αλλάζει δραστικά μουσικό ύφος, χωρίς να σταματάει να πειραματίζεται και με κοινή αποδοχή ξανά από το μουσικό Τύπο.

Chelsea Wolfe - Whispers In The Echo Chamber (Official Music Video)

Το ελληνικό κοινό έχει λοιπόν τη χρυσή ευκαιρία στις 18 Νοεμβρίου στο Gagarin να θαυμάσει ξανά την Chelsea Wolfe, πολύ πιο έμπειρη και καταξιωμένη απ’ ό,τι την πρώτη φορά πριν 7 χρόνια, με μεγαλύτερη γκάμα υλικού προς επιλογή τέρψης των πιστών οπαδών της και με την ενδιάμεση συνεργασία-πάταγο της με τους Converge για το πολυσχιδές “Bloodmoon: I” το 2021 να έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο την αποδοχή στο πρόσωπό της και την παραδοχή ότι δεν υπάρχει εμπόδιο, όριο και οποιουδήποτε είδους σύνορο όταν θέλει απλά να απλώσει το εκφραστικό της όραμα.

Η επιστροφή της ζητήθηκε διακαώς από τους πιστούς Fuzzsmokers και, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες όσων μας στήριξαν, κάναμε άλλη μια φορά την επιθυμία σας πραγματικότητα και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μελλοντικά, στο μέτρο του δυνατού.

Είναι αλήθεια, η Chelsea Wolfe επιστρέφει θριαμβευτικά και η τιμή να είμαστε οι οικοδεσπότες της και αυτή τη δεύτερη φορά είναι τεράστια και μας γεμίζει με κίνητρο για τη συνέχεια. Σας περιμένουμε όλους για να της δείξουμε, όπως την πρώτη φορά που η υποδοχή σας τη συγκίνησε, πόσο πολύ την αγαπάμε και σεβόμαστε και να καταλάβει κι εκείνη πόσο ξεχωριστή είναι και πόσο έχει ομορφύνει τις ζωές όλων μας συνολικά.

Chlelsea Wolfe live in Athens 2024
Chlelsea Wolfe live in Athens 2024
Chelsea Wolfe
Chelsea Wolfe

Διαβάστε ακόμα:

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

2024: Οι μεγάλες ροκ και μέταλ συναυλίες του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!