Οι συναυλίες των Coldplay είναι αβέβαιες μετά το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου για λόγους ασφαλείας και όσοι αγόρασαν εισιτήρια κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις που θα δώσουν ένα οριστικό τέλος σε όλα τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν
Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Newsroom ο Γιάννης Μαραγκουδάκης, Νομ. Σύμβουλος Παν. Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ξεκαθάρισε ότι η διοργανώτρια εταιρεία περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημερομηνία των δύο συναυλιών που είναι sold out.
Η συγκεκριμένη διοργανώτρια εταιρεία της μεγάλης συναυλίας, των δύο μεγάλων συναυλιών τον Coldplay στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024, αναμένει και εκείνη τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων, με γνώμονα πάντοτε την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους του ΟΑΚΑ, με το οποίο υπάρχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης και με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, ώστε με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες να πραγματοποιηθούν.
Δεν υπάρχει άλλος χώρος που να πληροί τις προδιαγραφές για το συγκεκριμένο θέαμα της συγκεκριμένης παραγωγής. Για άλλες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί ενδεχομένως να υπάρχουν εναλλακτικές
Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και με μία έντονη και πίεση προς όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να λάβουν μία επίσημη θέση.
Για το αν θα μπορούσαν να μεταφερθούν τα live σε άλλα γήπεδα, τόνισε:
Το γήπεδο της ΑΕΚ διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχει πολύ μικρότερη χωρητικότητα από το Ολυμπιακό Στάδιο. Μιλάμε για δύο συναυλίες οι οποίες είναι sold out, επομένως δεν υπάρχει ευελιξία.
Εξαντλούν τη χωρητικότητα του Ολυμπιακού Σταδίου και δεύτερον, το Καλλιμάρμαρο έχει μια σειρά άλλα μειονεκτήματα που δεν καθιστά δυνατή τη φιλοξενία μιας τέτοιας παραγωγής έτσι όπως έχει σχεδιαστεί από τους Coldplay.
Πηγή: ΕΡΤ | Newsroom