Δείτε το video game με τη μουσική του Serj Tankian

Serj Tankian
Serj Tankian

Ο πολυτάλαντος Serj Tankian αποφάσισε να δοκιμάσει τη δημιουργικότητά του σε νέα λημέρια. Έτσι τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησε το ‘Renegade’. Όχι δεν είναι διασκευή στο κομμάτι των Hammerfall αλλά ένα video game με μουσική εξ ολοκλήρου εμπνευσμένη και γραμμένη από αυτόν.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Tankian, το όλο εγχείρημα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για αυτόν, ενώ παράλληλα κάλεσε όλους τους φίλους του να διασκεδάσουν σκοτώνοντας εξωγήινους, ακούγοντας παράλληλα τα κομμάτια που έγραψε για αυτούς. Πριν προλάβετε όμως να ενθουσιαστείτε, το παιχνίδι για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για iOS, οπότε την τιμή να το απολαύσουν θα έχουν μόνο οι κάτοχοι iPhone. Βέβαια στο μέλλον δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Για την ώρα πάντως οι κριτικές τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τη μουσική είναι διθυραμβικές. Δείτε το trailer, ακούστε και θα καταλάβετε.

Renegade Video Game Trailer

Hey All, Check out the trailer for Renegade, an action packed first person shooter game for your iPhone or iPad that I had the pleasure of composing all the music for. It’s available now in the app store at this link – http://apple.co/2awl1hdHave some fun blasting evil aliens while listening to some intense tunes composed by yours truly. Peace, Serj.

Δημοσιεύτηκε από Serj Tankian στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

P.S: Το πρώτο σχόλιο κάτω από το βίντεο στο Facebook, ζητά απεγνωσμένα το νέο άλμπουμ των System of a Down… Άραγε θα περιμένουμε πολύ;