16 χρόνια μετά το ‘American Gangster’, ο Denzel Washington πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Ridley Scott.
Ο ηθοποιός ήταν η προσωπική επιλογή του σκηνοθέτη για πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του ‘Gladiator’, που ανακοίνωσε ο Scott το 2022, και φαίνεται ότι αποδέχτηκε.
Αυτό τον τοποθετεί απέναντι στον Paul Mescal, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα της επερχόμενης ταινίας, Lucius, τον ενήλικο πια γιο της Lucilla. Ο ρόλος του Denzel Washington δεν είναι ακόμα γνωστός, αν και κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν να είναι ο «κακός» της υπόθεσης, όποιος και αν είναι αυτός, καθώς ούτε υπόθεση έχουμε προς το παρόν.
Η πιθανή συμμετοχή του Barry Keoghan και η ενδεχόμενη συμμετοχή της Connie Nielsen είναι από τις λίγες περαιτέρω πληροφορίες που υπάρχουν για την ώρα. Περισσότερα για το σίκουελ του ‘Gladiator’ αναμένονται στο μέλλον.