Οι Iron Maiden έβαλαν στον χάρτη της αγοράς τη δική τους μπύρα, και τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά των Metallica να κυκλοφορήσουν το δικό τους ποτό. Και αυτό δεν θα είναι άλλο από μια μάρκα ουίσκι. Την πληροφορία μοιράστηκε με το κοινό ο έμπειρος ποτοποιός Dave Pickerell ο οποίος μάλιστα εξήγησε πως το συγκρότημα θα πάει πιθανότατα ένα βήμα παραπέρα και συζητά το να ανοίξει δικό του αποστακτήριο. Όπως λοιπόν δήλωσε ο Pickerell:
Μόλις μου επετράπη να σας ανακοινώσω πως δουλεύω πάνω σε ένα πρότζεκτ με τους Metallica. Θα φτιάξουμε ένα ουίσκι που θα «σκοτώνει» μαζί και πιθανότατα θα χτίσουν ένα μικρό αποστακτήριο κάπου. Αυτήν την περίοδο βάζουμε κάτω τα οικονομικά.
Όταν μάλιστα ο Pickerell ερωτήθηκε για το αν είναι σίγουρο πως το συγκρότημα θα χτίσει τη δική του ποτοποιία, ο Pickerell είπε:
Ναι, είναι αλήθεια. Είμαστε ήδη σε προχωρημένο σημείο με αυτό. […] Θα το διασκεδάσουμε. Μην με ρωτάτε όμως περισσότερα γιατί πολλές λεπτομέρειες είναι ακόμα στην αέρα. Οι τρεις περιοχές πάντως που είναι οι επικρατέστερες για να ανοίξει η ποτοποιία, είναι το Σαν Φρανσίσκο, το Νάσβιλ και το Λούιβιλ.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από το συγκρότημα. Να θυμίσουμε πάντως πως το πρώτο συγκρότημα που κινήθηκε στον χώρο του ουίσκι, ήταν οι Motörhead που το 2015 κυκλοφόρησαν τη δική τους μάρκα, σε συνεργασία με μία σουηδική εταιρία.
Δείτε ακόμα:
Η ιστορία των Metallica μέσα από 14 riffs [vid]
Metallica: Η πρώτη μπάντα που έπαιξε και στις 7 ηπείρους [vid]