Ο Danny Boyle, σκηνοθέτης των τεράστιων επιτυχιών Trainspotting και Slumdog Millionaire, ανάλαβε να δημιουργήσει ένα νέο, ιδιαίτερα πρωτότυπο project.
Στην νέα του ταινία, Yesterday, ο πρωταγωνιστής Jack Malik ξυπνάει από ένα ατύχημα σε έναν κόσμο που δεν υπήρξαν ποτέ οι Beatles! Οπότε, όταν αρχίζει να παίζει τραγούδια των Beatles, παρουσιάζοντάς τα ως δικά του, όλοι μένουν με το στόμα ανοικτό.
Μάλιστα, για να γυριστεί μια σκηνή της ταινίας στην οποία ο Jack παίζει ζωντανά, ο Danny Boyle έκανε κάλεσμα σε όσους ήθελαν να έρθουν και να συμμετέχουν στα πλάνα, με τον τελικό αριθμό να ξεπερνά τους 6.000 ανθρώπους! Στην ταινία εμφανίζεται και ο Ed Sheeran.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε το trailer και ένα extended clip παρακάτω: