Εντυπωσιακό soundtrack για την ταινία ‘Suicide Squad’!

Αν είστε σινεφίλ, σίγουρα δεν θα ακούτε για πρώτη φορά το όνομα ‘Suicide Squad’:

Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς με θέμα μία μυστική αποστολή που ανατίθεται σε μία επίλεκτη ομάδα αντι-ηρώων της DC Comics, όπως ο Deadshot (Will Smith), η Harley Quinn (Margot Robbie) και, φυσικά, ο Joker τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός και frontman των 30 Seconds To Mars, Jared Leto.

Εξίσου εντυπωσιακό με το cast της ταινίας όμως, είναι και το soundtrack το οποίο ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Κλασικά κομμάτια όπως το ‘Fortunate Son’ των CCR και το ‘Without Me’ του Eminem, διασκευές όπως αυτή των Panic! At The Disco στο ‘Bohemian Rhapsody’ και ολοκαίνουρια τραγούδια όπως το ‘Heathens’ από τους Twenty One Pilots (δείτε το επίσημο κλιπ με σκηνές από την ταινία παρακάτω), το ‘Medieval Warfare’ από την Grimes, το ‘Sucker For Pain’ των Lil Wayne, Wiz Khalifa και Imagine Dragons και το ‘Purple Lamborghini’ από τον Skrillex και τον Rick Ross, συνθέτουν το παζλ του μουσικού άλμπουμ που θα συνοδεύσει τη νέα ταινία δράσης της Warner Bros.

Δείτε ολόκληρη την tracklist του soundtrack εδώ.

Το ‘Suicide Squad’ κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου 2016 και μπορείτε εδώ, να παρακολουθήσετε τα trailers της ταινίας (ειδικά αν είστε fan των Queen, θα το απολαύσετε) αλλά και να ακούσετε μερικά από τα κομμάτια του soundtrack: