Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Gorillaz

Gorillaz
Gorillaz

Μπορεί πριν από λίγους μήνες οι Gorillaz να μοιράστηκαν ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο ‘Hallelujah Money’, το πρώτο μετά από αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε τον τίτλο ούτε και την ημερομηνία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς η οποία θα αποτελέσει το follow-up του ‘The Fall’ που κυκλοφόρησε το 2011.

Με τις πληροφορίες να μας έρχονται με το σταγονόμετρο διά στόματος Damon Albarn και Jamie Hewlett, ένας fan έγινε… ρεπόρτερ και αφού συναντήθηκε με τον Albarn, μοιράστηκε στο Twitter και τα όσα του είπε ο τραγουδιστής σχετικά με το άλμπουμ και τα σχέδια της αγαπημένης εικονικής μπάντας. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο fan ονόματι Jack Winstanley (δείτε εδώ), τα οποία και εμείς σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη (αν και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστέψουμε), ο δίσκος των Gorillaz έχει ολοκληρωθεί και το συγκρότημα βρίσκεται σε φάση προβών, πιθανότητα για ένα επικείμενο tour.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ από τους Gorillaz φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά. Μέχρι να μάθουμε όμως την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, εσείς μπορείτε εδώ να δείτε συγκεντρωτικά τα όσα ήδη γνωρίζουμε για τον νέο δίσκο αλλά και να θυμηθείτε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Murdoc Niccals, ο ένας εκ των τεσσάρων “μελών” των Gorillaz.