Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ζωή του γίνεται ταινία από την Disney

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Έχοντας γίνει σχεδόν εθνικός ήρωας στην χώρα μας και έχοντας γοητεύσει εξίσου και το αμερικάνικο κοινό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να δει την ζωή του να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία, με τίτλο Greek Freak, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Disney+.

Η ταινία θα εστιάζει στα δύσκολα πρώτα χρόνια της ζωής του MVP του NBA για τη χρονιά που πέρασε και θα καλύπτει την μπασκετική του καριέρα μέχρι τα draft του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ και τα πρώτα χρόνια στους Milwaukee Bucks.

Να τονίσουμε πως δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας και περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Bernie Goldamn, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός  Arash Amel (Rosamund Pike, A Private War κ.ά.).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νιγηριανός Αkin Omotoso.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ότι η Disney αναζητά νέους ηθοποιούς για να υποδυθούν τον ίδιο και τον αδερφό του Θανάση, στην ταινία.

Ο δις MVP του NBA αναφέρει επίσης ότι οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί δεν χρειάζεται να έχουν εμπειρία, αλλά βοηθάει να μοιάζουν με τους αδελφούς Αντετοκούνμπο και να έχουν κάποια εμπειρία μπάσκετ.

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρακάτω :