Οι Gogol Bordello έρχονται στη χώρα μας για δυο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι gypsy punkers θα παίξουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και το Principal, ενώ την επόμενη ημέρα, Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 35 ευρώ
Για εισιτήρια για το live της Αθήνας πατήστε ΕΔΩ
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:
Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια απουσίας!
Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνομα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ Γκόγκολ, αλλά και από τη λέξη «πορνείο» στην ιταλική γλώσσα.
Μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει επτά studio album και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού συγκροτήματος στον πλανήτη!
Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη μουσική τους, οι Gogol Bordello δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει τη μουσική των Ρομά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα μέλη τους, με το punk, αλλά και το dub.
Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότημα και κοινό γίνονται ένα και μετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν!
Οι Gogol Bordello θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά.