Μιλάμε σίγουρα για μία από τις πιο υπέροχες φωνές της ροκ εκεί έξω, μια φωνή που σε αγγίζει σε κάθε νότα. Ο λόγος για την Amy Lee, την τραγουδίστρια των Evanescence, η οποία μετά τη συμμετοχή της στη σύνθεση μουσικής για ταινία (περισσότερες πληροφορίες εδώ), μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι έχει πολύ “περισσότερη” μουσική μέσα της, όσο αδόκιμο κι αν φαίνεται αυτό, από όσα μας προσφέρει με την μπάντα της.
Με μια διασκευή στο ‘It’s a Fire’ των Portishead, η Amy Lee εκθέτει όλη της της αγάπη για το συγκεκριμένο κομμάτι, δηλώνοντας:
Αυτό το κομμάτι ήταν για μένα τεράστια έμπνευση, ιδίως στα πρώτα μου χρόνια. Το άκουσα ξανά μετά από πολύ καιρό και το ξαναερωτεύτηκα. Οι στίχοι είναι τόσο δυνατοί, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι τιμή μου να κάνω αυτήν τη διασκευή γι’ αυτό το κομμάτι και αυτήν την μπάντα που αγαπώ και θαυμάζω πολύ.
Απολαύστε τη διασκευή της Amy Lee:
Tέλος, δείτε την -εντυπωσιακή- νέα κιθαρίστρια των Evanescence εδώ.