Η πρωταπριλιάτικη φάρσα των Tool που ψάρωσε κόσμο…

Tool
Tool

Οι Tool αποφάσισαν να κάνουν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο στους fans τους, το οποίο περιελάμβανε το πρώην μέλος των Van Halen, Sammy Hagar. Ακόμη και η ίδια η μπάντα δείχνει να το διασκεδάζει με όλο τον παραλογισμό της κατάστασης για το νέο άλμπουμ, που όπως φαίνεται δεν αργεί (;) και καθώς όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον νέο δίσκο του συγκροτήματος, οι fans τους έπρεπε να υποστούν μία ακόμα κρυολουσία. Τουλάχιστον για μία ημέρα, οι Tool θα είχαν έναν νέο frontman… Η ιδέα ήταν να αντικαταστήσει ο Hagar τον Maynard James Keenan, προσωρινά.

Με αυτήν τη δημοσίευση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Tool αποφάσισαν να μας ξεγελάσουν και φυσικά ακολούθησε φρενίτιδα στα social media. Η δήλωση συνεχίζει με τον Keenan να λέει τα εξής:

Φαίνεται να είναι αυτό το αόρατο όριο ταχύτητας που έχουμε θέσει στους εαυτούς μας και μας κρατάει εκεί. Πιστεύω πως ο Sammy μπορεί να μας βοηθήσει και να σπάσει το όποιο φράγμα στον ήχο μας. Ο Sammy είναι ο μόνος τραγουδιστής που γνωρίζω που θα μπορούσε να έχει μία πορεία ανάλογη μ’ αυτήν που είχε στους Van Halen. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αλλαγή θα επιταχύνει τα πράγματα.

Θα ήταν πραγματικά αστείο να μας ανακοίνωναν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου αλλά και να ίσχυε, δε θα το πίστευε κανείς.

Φήμη: Όλη η δισκογραφία των Tool στις υπηρεσίες streaming πριν βγει ο νέος δίσκος

Ο Danny Carey (Tool) παίζει το ‘The Pot’ με παιδική μπάντα