Καινούριο τραγούδι και παρασκήνια, στο νέο βίντεο των Tame Impala

tame impala
tame impala

Οι Tame Impala πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο, με τίτλο ‘Currents’, στις 17 Ιουλίου και ήδη μας έχουν δώσει μια γεύση απ’ αυτόν, με τα τραγούδια ‘Disciples’‘Eventually’, ‘Let It Happen’ και ”Cause I’m A Man’ που κυκλοφόρησαν μέσα στο Μάιο.

Μόλις χθες, η μπάντα ανέβασε ένα νέο βίντεο στο YouTube, με παρασκήνια από τη δουλειά τους πάνω στο νέο τους άλμπουμ, στο οποίο ακούμε για πρώτη φορά ένα νέο τραγούδι, με τίτλο ‘Nangs’. Το ‘Nangs’ θα είναι το πρώτο κομμάτι στο ‘Currents’ (ακριβώς πριν από το ‘Let It Happen’) και είναι στην πραγματικότητα μία σύντομη, πλην όμως εξαιρετική, ατμοσφαιρική σύνθεση που μας εισάγει στον νέο δίσκο των Tame Impala.

Όσον αφορά το καθαρά οπτικό μέρος του βίντεο για το οποίο μιλάμε, βλέπουμε διάφορες σκηνές (σχεδόν σε όλες πρωταγωνιστεί ο frontman της μπάντας, Kevin Parker) από ζωντανές εμφανίσεις των Impala, από τις ηχογραφήσεις στο στούντιο, ακόμα και από τις διαδρομές κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους.

Μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε αυτό το νέο, μικρό κλιπάκι από τους Tame Impala, εδώ:

Ακόμη, δείτε και αυτή την εναλλακτική εκδοχή του βίντεο κλιπ του ”Cause I’m A Man’, που επίσης κυκλοφόρησε το συγκρότημα στο YouTube και μας παρουσιάζει μία lip-syncing «εκτέλεση» από μαριονέτες: