Καταυλισμό προσφύγων στη Φιλιππιάδα επισκέφθηκαν οι Editors!

Editors
Editors

Τη Φιλιππιάδα επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι μέλη των Editors, για να δουν από κοντά τον προσφυγικό καταυλισμό που έχει στηθεί εκεί. O Tom, ο Elliot και ο Ed βρέθηκαν στο πλάι των προσφύγων και συζήτησαν μαζί τους σκορπώντας χαμόγελα που τόσο έχουν ανάγκη και μοιράστηκαν στην κάμερα τις εντυπώσεις τους.

Ο Ed μάλιστα έφερε μαζί το καχόν του και είχε ένα πολύ ενδιαφέρον drumming session με τον Bassani, πρόσφυγα από τη Συρία, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Δείτε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον εικοσάλεπτο βίντεο της επίσκεψης των Editors που, αν εξαιρέσει κανείς την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, πήρε ελάχιστη προβολή τόσο από τα διεθνή όσο και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, πράγμα ακατανόητο δεδομένης της δημοφιλίας της μπάντας.

Δημοσιεύτηκε από Editors στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016


Μακάρι η κίνηση του συγκροτήματος να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και αφύπνιση, τόσο για τους διάσημους, όσο και για τους καθημερινούς συμπολίτες μας, θυμίζοντας πως οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι σαν εμάς και μας έχουν ανάγκη. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις λυπηρές εξελίξεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων στην Ελλάδα, όσον αφορά τη φοίτηση των παιδιών των προσφύγων στα ελληνικά σχολεία, η επίσκεψη των Editors φαίνεται πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Tom, Elliott and Ed are with Oxfam GB at Filippiada camp in northwest Greece where hundreds of refugees are living in…

Δημοσιεύτηκε από Editors στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016