Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα ταινία-ντοκιμαντέρ του David Bowie, με τίτλο ‘The Last Five Years’, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Francis Whately. Το ντοκιμαντέρ είναι μια συνέχεια της ταινίας του Whately με τίτλο ‘Five Years’, η οποία προβλήθηκε στο BBC το 2013.
Το ‘The Last Five Years’ θα περιλαμβάνει σπάνιο υλικό του αείμνηστου καλλιτέχνη, ηχητικά ντοκουμέντα, καθώς και συνεντεύξεις του. Επίσης θα συμπεριλαμβάνει μια εκδοχή που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ, για το κομμάτι ‘Lazarus’.
David Bowie: The Last Five Years confirmed for BBC Two on 7th Jan, 9 to 10.30pm & Bowie At The BBC confirmed for BBC Four on 13 Jan at 10pm. pic.twitter.com/HSHTo3w3OV
— David Bowie News (@davidbowie_news) December 21, 2016
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο BBC, στις 7 Ιανουαρίου στις 21:00, τρεις ημέρες πριν από την πρώτη επέτειο του θανάτου του Bowie, και στις 13 Ιανουαρίου στις 22:00 θα προβληθεί αρχειακό υλικό από ζωντανές εμφανίσεις και συνεντεύξεις του Bowie στο ίδιο κανάλι.