Lord of the Lost: Στην Ελλάδα για μια συναυλία

Lord of the Lost: Στην Ελλάδα για μια συναυλία

Lord of the Lost live in Greece. Εισιτήρια και πληροφορίες για τη συναυλία της Αθήνας στο Gagarin.
Lord of the Lost

Εκτός των φεστιβάλ, έχει αρχίσει να σχηματίζεται και το ψηφιδωτό μεμονωμένων συναυλιών σε κλειστούς χώρους για το 2026 και εκεί έχουμε ανακοίνωση για Lord of the Lost.

Η μπάντα, που οι περισσότεροι γνώρισαν από την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ το 2022 ως support στους Iron Maiden και σε κάποιο βαθμό από την παρουσία τους στη Eurovision την επόμενη χρονιά, έρχεται αυτήν τη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια δικής της περιοδείας.

Χώρος το Gagarin 205 και στήριξη από τους Ad Infinitum, με τη συναυλία να έχει προγραμματιστεί για την επόμενη άνοιξη, στις 27 Μαρτίου 2026. Περισσότερα παρακάτω.


Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2025 ΕΔΩ


Ακολουθεί δελτίο τύπου

Παρασκευή 27.03.2026
GAGARIN205

LORD OF THE LOST
TOVR NOIR
SPECIAL GUESTS: AD INFINITUM

Οι Lord of the Lost στο Gagarin μαζί με τους Ad Infinitum!

Οι Lord of the Lost έρχοναι στο Gagarin205 την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2026 στα πλαίσια της περιοδείας TOVR NOIR! Μαζί τους θα φέρουν ως special guests τους Ad Infinitum!

Αυτή θα είναι η πρώτη headlining και indoor συναυλία των Γερμανών στην Ελλάδα. Στην περιοδεία θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά την τριλογία OPVS NOIR, της οποίας το Part 1 κυκλοφόρησε τον φετινό Αύγουστο, το Part 2 αναμένεται τον Δεκέμβριο και το Part 3 τον ερχόμενο Απρίλιο. Επίσης, θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες στιγμές από την 17ετή καριέρα τους.

Οι Lord of the Lost είναι ένα μουσικό αίνιγμα. Ο ήχος τους δεν έχει όρια, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα επιρροών. Στους εντυπωσιακούς δίσκους ‘Judas’ και ‘Thornstar’ περιλαμβάνονται τα πάντα από το gothic, το metal και το industrial ως το glam rock και την κλασσική μουσική! Αυτό που κάνει όλα αυτά τα στοιχεία να δουλεύουν αρμονικά, είναι η μια σταθερά που έχουν στα τραγούδια τους: η σκοτεινή και μελοδραματικη ένταση.

Με τη συμμετοχή τους στην Eurovisiοn 2023 με το ‘Blood & Glitter’ έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά η μεγάλη ευκαιρία τους υπήρξε το ότι ο Steve Harris τους επέλεξε προσωπικά για να περιοδεύσουν με τους Iron Maiden!

Οι Ad Infinitum είναι η πιο ταιριαστή επιλογή μπάντας για να περιοδεύσει με τους Lord Of The Lost. Το συγκρότημα της Melissa Bonny, μια από τις πιο εντυπωσιακές frontwomen της metal σκηνής, στους 3 πρώτους δίσκους του μας προσέφερε συμφωνικό metal. Όμως, σταδιακά έχουν προσθέσει πολλά νέα στοιχεία, κινούμενοι προς μια πιο pop και εναλλακτική πλευρά της metal μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

29, 31 Ευρώ

Lord of The Lost
Lord of The Lost

Συναυλίες 2026: Πρόγραμμα & Εισιτήρια