Megadeth: Στο στούντιο για νέο δίσκο

Megadeth: Στο στούντιο για νέο δίσκο

Ξεκινά δουλειά.
Megadeth
Megadeth

Ο Dave Mustaine μπαίνει στο στούντιο και ο επόμενος δίσκος των Megadeth αρχίζει σιγά σιγά να δρομολογείται, σύμφωνα με τον ίδιο τον επικεφαλής της μπάντας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mustaine φέρεται να ενημέρωσε τον Cyber Army, το fan club του συγκροτήματος, ότι μαζί με τον παραγωγό Chris Rakestraw θα περάσει τους επόμενους έξι μήνες γράφοντας και ηχογραφώντας υλικό για το νέο πόνημα του σχήματος.

Όσο για τους James LoMenzo, Dirk Verbeuren και Teemu Mäntysaari, αυτοί σε πρώτη φάση θα συνεισφέρουν με ιδέες και προτάσεις εξ αποστάσεως, πριν οι Megadeth βρεθούν όλοι μαζί στο στούντιο για το τελικό στάδιο της δημιουργίας του δίσκου.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία των Megadeth ήταν το‘The Sick, the Dying… And the Dead!’του 2022, με την μπάντα έκτοτε να έχει δει την αποχώρηση του Kiko Loureiro, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Mäntysaari. Αν το χρονοδιάγραμμα των έξι μηνών τηρηθεί τότε πιθανότατα ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2025.

Εν αναμονή για περισσότερα λοιπόν.

Megadeth - We’ll Be Back: Chapter I


Διαβάστε ακόμα:

Ο Marty Friedman ξανά στη σκηνή με τους Megadeth

Συναυλίες 2025: Πρόγραμμα και εισιτήρια