Τον μπασίστα που θα παίξει μαζί με τους Megadeth στο δεύτερο σκέλος της ‘The Metal Tour of the Year’ ανακοίνωσε ο Dave Mustaine.
Μάλλον αναμενόμενα, η μπάντα θα διατηρήσει τις υπηρεσίες του James LoMenzo, ο οποίος είχε παίξει και στο πρώτο σκέλος της περιοδείας.
Ωστόσο, η παραμονή του στην μπάντα φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί με το πέρας των συναυλιακών του υποχρεώσεων, καθώς οι Megadeth έχουν επιλέξει σταθερό μπασίστα για τη σύνθεσή τους, ο οποίος έχει ήδη επανηχογραφήσει το μπάσο στον επερχόμενο δίσκο ‘The Sick, the Dying… and the Dead’.
Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο ο νέος μπασίστας να είναι ο ίδιος ο LoMenzo, ο οποίος είχε παίξει με το συγκρότημα από το 2006 έως το 2010, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται αρκετά απίθανο.
Υπνενθυμίζεται ότι η θέση του μπασίστα στους Megadeth παραμένει κενή από το Μάιο, ύστερα από την απόλυση του David Ellefson.
Ο Dave Mustaine έχει δηλώσει ότι νέος μπασίστας έχει εκλεγεί και ότι τα μέρη του Ellefson έχουν ηχογραφηθεί ξανά, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα συμπληρώσει επίσημα τη σύνθεση της μπάντας.