Ο James Hetfield ζήτησε να σταματήσει τη συναυλία αλλά το κοινό αρνήθηκε

James Hetfield
James Hetfield

Οι Metallica οργώνουν τον πλανήτη μετά τον τελευταίο τους δίσκο που σάρωσε εμπορικά, ένα περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη χθεσινοβραδινή συναυλία των Metallica στην Κοπεγχάγη, με τον James Hetfield να απολογείται στο 15.5 χιλιάδων ατόμων κοινό για την κακή του απόδοση και να ζητά την άδειά του για να διακόψει τη συναυλία, λόγω αδυναμίας να συνεχίσει περαιτέρω.

Δεν είναι δίκαιο για εσάς. Πληρώσατε πολλά λεφτά για να δείτε την αγαπημένη σας μπάντα αλλά δεν ακουγόμαστε καλά. Θα το αφήσω πάνω σας. Μήπως θα προτιμούσατε να μας δείτε κάποια άλλη φορά; Θέλω να σταματήσω.

Το κοινό, ωστόσο, αρνήθηκε εμφατικά, με αποτέλεσμα οι Metallica να συνεχίσουν τη συναυλία και να παίξουν συνολικά 16 κομμάτια, αφαιρώντας, όμως, από τη setlist τα ‘Sad But True’ και ‘Halo On Fire’ για να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η φωνή του Hetfield.

Εντάξει, εσείς το ζητήσατε. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σας εκτιμώ πολύ, ευχαριστώ για τη στήριξη.

Προς το παρόν η μπάντα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε υποθέτουμε ότι το πρόβλημα του Hetfield δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια προσωρινή αδιαθεσία.

Οι στιγμές που ζήτησε απ’ το κοινό να σταματήσει τη συναυλία απαθανατίστηκαν και μπορείτε να δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=PMsSRPq2VZ0

https://www.youtube.com/watch?v=wf9hqsEhN6w