Νέα τραγούδια από τους Queen;

Brian May & Roger Taylor

Ο θρυλικός ντράμερ των Queen, Roger Taylor, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ίσως θα πρέπει να αναμένουμε νέο υλικό από το βρετανικό συγκρότημα!

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Εάν κάνουμε κάτι στο μέλλον, θα ήθελα να είναι κάτι καινούριο. Δεν γνωρίζω πώς θα ακουστεί, όμως πιστεύω πως ο Brian και εγώ θα δημιουργήσουμε καναδυό τραγούδια που θεωρούμε ότι θα ήταν κατάλληλα για να  κυκλοφορήσουν.

Και συνέχισε λέγοντας:

Είναι πολύ πιθανό. Ευχαριστιόμαστε απίστευτα τις live εμφανίσεις. Μόλις επιστρέψαμε από την Άπω Ανατολή, δηλαδή πριν από έναν μήνα, που ήταν εξαιρετικά. Είναι τρομερό να γνωρίζεις πως υπάρχει ακόμη ζήτηση (για την μουσική των Queen) και λατρεύουμε να εμφανιζόμαστε ζωντανά με τον Adam Lambert, ο οποίος είναι ένας εκπληκτικός τραγουδιστής και ένας ευχάριστος άνθρωπος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τελευταίο studio άλμπουμ της μπάντας ήταν το The Cosmos Rocks’, σε συνεργασία με τον Paul Rodgers, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008. Ήταν το πρώτο άλμπουμ για τα δύο εναπομείναντα μέλη, μετά το θρυλικό Made In Heaven’, που βγήκε στην κυκλοφορία το 1995.

Επίσης, μην ξεχνάτε πως κυκλοφορεί η συλλογή ‘Queen On Air – The Complete BBC Radio Sessions’, η οποία θα περιλαμβάνει 6 BBC sessions της μπάντας, από το 1973 έως το 1986. Η συλλογή βρίσκεται στα ράφια σε μορφή διπλού CD (18€), τριπλού βινυλίου (60€) αλλά και σε special έκδοση έξι CD (45€) για συλλέκτες, περιλαμβάνοντας επιπλέον αρχειακό υλικό με συνεντεύξεις τους.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη: