Νέες εικόνες από τη σκηνή της δολοφονίας του Dimebag Darrell (pics)

Dimebag Darrell
Dimebag Darrell

Σχεδόν 12 χρόνια πέρασαν από την ημέρα (8 Δεκεμβρίου, 2004) που ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των PanteraDimebag Darrell, έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, όταν ο Nathan Gale άνοιξε πυρ στο Alrosa Villa club στο Columbus του Ohio, όπου ο Darrell εμφανιζόταν με τους Damageplan – την μπάντα που ίδρυσε με τον αδερφό του, Vinnie Paul, μετά από τους Pantera.

Ο Gale σκότωσε 4 άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Darrell ο οποίος πέθανε ακαριαία αφού δέχτηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι, και τραυμάτισε 7 ακόμη, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Σίγουρα ένας από τους πιο σοκαριστικούς θανάτους που έχει βιώσει ποτέ η heavy metal κοινότητα και όχι μόνο.

Σήμερα, ο τοπικός σταθμός WBNS-10TV, δημοσίευσε για πρώτη φορά νέες εικόνες από τη σκηνή της δολοφονίας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Η τρομακτική σκηνή ακόμα αντηχεί ανάμεσα σε όσους ήταν εκεί, περισσότερα από 10 χρόνια μετά, όπως και στον Jim Niggemeyer, τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον Gale, μερικά δευτερόλεπτα αφότου εισήλθε στο club.

Μπορείτε εδώ να δείτε τις φωτογραφίες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Προειδοποιούμε πως κάποιες από τις εικόνες είναι αρκετά σκληρές.

Διαβάστε ακόμα:

Pantera: Three Suns and One Star

Σαν σήμερα στη μουσική: 8 Δεκέμβρη