Νέο άλμπουμ από τον Brian May και την Kerry Ellis

Kerry Ellis & Brian May
Kerry Ellis & Brian May

Στο όνομα ‘Golden Days’ ακούει το νέο άλμπουμ του Brian May και της Kerry Ellis. Ο δίσκος αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 7 Απριλίου από την Sony Music και περιλαμβάνει συνεργασίες του δυναμικού διδύμου τόσο σε νέα κομμάτια, όσο και σε διασκευές.

Ο κιθαρίστας των Queen, σχολιάζει:

Αυτό το άλμπουμ είναι μία πραγματική συνεργασία μεταξύ εμού και της Kerry. Πριν από πέντε χρόνια το ‘Anthems’ ήταν το αποτέλεσμα του να δημιουργώ ένα άλμπουμ με μία νέα καλλιτέχνιδα. Στο νέο άλμπουμ αναγράφονται τα ονόματα και των δύο και είναι κάτι καινούριο. Δουλέψαμε μαζί ως ομάδα. Αισθάνομαι πως είναι το καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει και μία τρανή απόδειξη για τα 13 χρόνια πίστης σε αυτό! Επίσης, τυχαίνει να περιλαμβάνει και την ωραιότερη φωνή του Ηνωμένου Βασιλείου!

Με την σειρά της, η Kerry Ellis προσθέτει:

Το νέο άλμπουμ υπήρξε ένα πραγματικό ταξίδι και αισθάνομαι περήφανη όσον αφορά το πώς ο Brian και εγώ έχουμε εξελιχθεί καθόλη τη διάρκεια των χρόνων. Έχουμε μάθει πώς να δουλεύουμε μαζί και πώς να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον προκειμένου να δημιουργήσουμε μοναδικές εμφανίσεις και μουσική. Το άλμπουμ είναι πραγματικά μία μίξη των εμπειριών μας και πίσω από κάθε τραγούδι υπάρχει μία ιστορία. Με τον Brian διασκεδάσαμε πολύ και ανυπομονούμε να το ακούσει ο κόσμος.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το ‘Golden Days’ εδώ.

Δείτε ακόμα:

Τα riffs και οι κιθαρίστες που ξεχωρίζει ο Brian May

Ο Brian May τιμάει την μητέρα του Freddie Mercury που έφυγε από τη ζωή