Νέος τριπλός δίσκος από τον Bob Dylan

Ο Bob Dylan ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Bob Dylan
Bob Dylan

Την κυκλοφορία ενός νέου, τριπλού άλμπουμ με το όνομα ‘Triplicate’, ανακοίνωσε ο Bob Dylan.

Το εν λόγω άλμπουμ, το οποίο αποτελεί follow up του ‘Fallen Angels’ που κυκλοφόρησε το 2016, αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 31 Μαρτίου 2017 με την υπογραφή της Columbia Records.

Στον δίσκο θα περιλαμβάνονται αρκετές διασκευές γνωστών καλλιτεχνών, όπως το ‘I Could Have Told You’ του Frank Sinatra, καθώς και κομμάτια αρχικά εκτελεσμένα από τους Charles Strouse, Lee Adams, Harold Arlen και Ted Koehler, κ.ά.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λίστες με τα τραγούδια και των τριών δίσκων: ‘Til The Sun Goes Down’, ‘Devil Dolls’ και ‘Comin’ Home Late’.


‘Til The Sun Goes Down:

1) I Guess I’ll Have to Change My Plans
2) September of My Years
3) I Could Have Told You
4) Once Upon a Time
5) Stormy Weather
6) This Nearly Was Mine
7) That Old Feeling
8) It Gets Lonely Early
9) My One and Only Love
10) Trade Winds

Devil Dolls:

1) Braggin’
2) As Time Goes By
3) Imagination
4) How Deep Is the Ocean
5) P.S. I Love You
6) The Best Is Yet to Come
7) But Beautiful
8) Here’s That Rainy Day
9) Where Is the One
10) There’s a Flaw in My Flue

Comin’ Home Late:

1) Day In, Day Out
2) I Couldn’t Sleep a Wink Last Night
3) Sentimental Journey
4) Somewhere Along the Way
5) When the World Was Young
6) These Foolish Things
7) You Go to My Head
8) Stardust
9) It’s Funny to Everyone But Me
10) Why Was I Born

Bob Dylan - I Could Have Told You (Audio)