Ο Brent Hinds (Mastodon) έκανε πρόταση γάμου στη σκηνή (vid)

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι Mastodon και ιδιαίτερα ο κιθαρίστας/vocalist του συγκροτήματος στη διάρκεια συναυλίας που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, όχι όμως μουσικά, όπως συνήθως, αλλά κάπως πιο… οικογενειακά.

Αναφερόμαστε στην πρόταση γάμου που έκανε ο Brent Hinds στην κοπέλα του κατά τη διάρκεια του live τους στο Μπέρμινχαμ της Αλαμπάμα που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Hinds είχε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια. Είχε καλέσει όλη του την οικογένεια στη συναυλία και αφού την ανακάτεψε με το κοινό, φρόντισε να κάνει τα πάντα να δείχνουν σαν μια κανονική βραδιά. Στον encore όμως πλησίασε στο μικρόφωνο και είπε:

Θέλετε να δείτε το πιο φοβερό encore όλων των εποχών; Raisa έλα εδώ!

Αφού κάλεσε την κοπέλα του στη σκηνή, γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Φυσικά αυτή δέχτηκε υπό τις επευφημίες του κοινού που παραληρούσε και έτσι σύντομα ο frontman των Mastodon θα μπει στο κλαμπ των παντρεμένων.

Στα highlights της βραδιάς και η γιαγιά του Hinds που, σε αντίθετη με το υπόλοιπο σόι του, δεν ανακατεύτηκε με τον κόσμο, αλλά έμεινε καθιστή στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ σηκώθηκε και χόρεψε με τον εγγονό της κατά τη διάρκεια του σόλο στο ‘Ancient Kingdom’.