Ο Chris Cornell ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ του, αλλά και περιοδεία στη Βόρεια Αμερική

Chris Cornell
Chris Cornell

Ο πρώην τραγουδιστής των Audioslave και νυν frontman των Soundgarden, Chris Cornell, πρόσφατα αποκάλυψε τον τίτλο του νέου, προσωπικού άλμπουμ που ετοιμάζει. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, όμως, γνωστοποίησε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘Higher Truth’, η οποία τοποθετείται χρονικά στις 18 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Συν τοις άλλοις, ο Cornell ανακοίνωσε και αναλυτικές ημερομηνίες μίας μεγάλης περιοδείας, που θα πραγματοποιήσει στη Βόρεια Αμερική, το φθινόπωρο, για την υποστήριξη του νέου σόλο δίσκου του. Όπως αναφέρει το Blabbermouth, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Chris Cornell σε «κλειστές», «προσωπικές», unplugged εμφανίσεις, με παλιά τραγούδια από όλη τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά και καινούρια, από τον επικείμενο δίσκο του, το ‘Higher Truth’.

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι $1 από κάθε εισιτήριο, σε κάθε show της περιοδείας, θα διατεθεί για τη φιλανθρωπική οργάνωση Chris And Vicky Cornell Foundation, η οποία στηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα φτώχειας και κακοποίησης.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση ChrisCornell.com.