Ο Corey Taylor θέλει οι Slipknot να φτιάξουν το δικό τους ‘The Wall’!

Corey Taylor
Corey Taylor

Πριν λίγο καιρό, ο Shawn “Clown” Crahan των Slipknot, είχε εκφράσει την επιθυμία του για ένα πιθανό concept άλμπουμ από την μπάντα και η αλήθεια είναι ότι μας είχε “ξαφνιάσει” λίγο.

Τώρα, ο frontman της μπάντας, Corey Taylor, σε μια συνέντευξή του εξέφρασε κι αυτός την επιθυμία του, κάνοντας τις εξής δηλώσεις:

Το συζητάμε. Εγώ, ο Crahan και ο Jim συζητάμε για το μέλλον της μπάντας. Και η ιδέα που είχαμε ήταν να σκεφτούμε ένα concept άλμπουμ και μετά να φτιάξουμε ένα soundtrack γι’ αυτό. Αλλά μετά το σκέφτηκα και τους είπα να το πάμε ακόμα πιο μακρυά. Ας το κάνουμε όπως ο Prince με το ‘Purple Rain’ ή οι Pink Floyd με το ‘The Wall’, ας φτιάξουμε μια ταινία, όχι μόνο άλμπουμ, ας τα κάνουμε όλα. Και πραγματικά συμφώνησαν.

Βέβαια, αυτό θα πάρει κάποια χρόνια ώστε να το προσεγγίσουμε. Ωστόσο, μόνο και μόνο που το σκεφτόμαστε, σημαίνει ότι είμαστε εκεί που ήμασταν και παλιότερα, δηλαδή πέντε βήματα μπροστά!

Δείτε τη συνέντευξη του Corey Taylor (δεν είναι λάθος το βίντεο, απλά περιλαμβάνει και… γάτες), στην οποία μιλάει και για τους Teenage Time Killers:

Τέλος, θυμηθείτε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη του Corey Taylor, στην οποία «τα έβαλε» με τους νέους fans της metal, επειδή δε δίνουν σημασία στις ρίζες της μουσικής!