Ο Dave Grohl, ο Lionel Richie και… ένας κουβάς με muffins! (vid)

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, Dave Grohl και Lionel Richie βρέθηκαν μαζί στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM. Και αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για τον Dave Grohl να κάνει ένα δώρο-έκπληξη στον Lionel Richie: έναν κουβά με muffins!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Grohl έσπασε το πόδι του σε συναυλία των Foo Fighters, στη Σουηδία, το περασμένο έτος. Ένας από τους πολλούς που του έστειλαν “περαστικά” ήταν και ο Lionel Richie, με τον Dave Grohl να δηλώνει πως ο τραγουδιστής του έστειλε το μεγαλύτερο καλάθι με muffins που έχει δει στη ζωή του.

Όταν υποβλήθηκα σε επέμβαση και ήμουν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και έπαιρνα λουλούδια και ευχετήριες κάρτες, μπαίνει μέσα η γυναίκα μου και μου λέει: «Περίμενε να δεις το καλάθι με τα muffins, που μόλις ήρθε.» Ήταν το μεγαλύτερο καλάθι με muffins που έχω δει, πρέπει να είχε μέσα 500 muffins.

Έτσι, λοιπόν, ο Dave Grohl ευχαρίστησε τον Lionel Richie, στον αέρα της εκπομπής, φέρνοντας στο στούντιο έναν κουβά γεμάτο με muffins. Παρόλα αυτά, όπως θα τον ακούσετε να λέει: «Έχει το μισό μέγεθος από αυτό που μου έστειλες… Το μισό!»

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: