Ο ντράμερ των Foo Fighters κάνει επίδειξη φωνητικών διασκευάζοντας Queen! (vid)

Taylor Hawkins (Foo Fighters)
Taylor Hawkins (Foo Fighters)

Οι fans των Foo Fighters ξέρουν καλά τον Taylor Hawkins.

Ο ντράμερ της μπάντας του Dave Grohl, πολύ απλά δεν είναι μόνο ντράμερ, αλλά κρύβει μέσα του και έναν τραγουδιστή και, μάλιστα, καλό! Εκτός από το side-project του (Taylor Hawkins and the Coattail Riders) στο οποίο είναι ντράμερ και τραγουδιστής, δεν είναι λίγες και οι φορές που ο Grohl στις συναυλίες των FF τραγουδάει μαζί με τον Hawkins ή του δίνει το ελεύθερο να τραγουδήσει μόνος του (είτε από το drumkit του είτε δίπλα του για να ξεσηκώσει το ακροατήριο σαν δεύτερος frontman της μπάντας). Πολλοί θα θυμάστε και την φετινή συναυλία των Foo Fighters στην Σουηδία όπου ο Dave Grohl έσπασε το πόδι του και στην οποία, μέχρι να επιστρέψει στη σκηνή με το γύψο, χρέη τραγουδιστή ανέλαβε… ποιος άλλος, ο Hawkins!

Ο ντράμερ, λοιπόν, βρέθηκε αυτή τη βδομάδα στο Roxy Club του Los Angeles όπου εμφανίζονται οι Royal Machines του Dave Navarro, και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Hawkins άρπαξε ένα μικρόφωνο και διασκεύασε το ‘Tie Your Mother Down’ των Queen.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, ο Hawkins δεν κατάφερε απλώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του τραγουδιού, αλλά ερμήνευσε εξαιρετικά το κομμάτι κάνοντας επίδειξη των φωνητικών του δυνατοτήτων με τους εντυπωσιακούς αυτοσχεδιασμούς του. Μήπως ο θρόνος του Dave Grohl έχει αρχίσει να τρέμει;

Και, φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη θυμηθούμε την ερμηνεία του στο ‘Rock ‘n’ Roll’ των Led Zeppelin, σε μια συναυλία στο Wembley το 2008, όπου στην κιθάρα ήταν ο Jimmy Page! Δείτε το βίντεο παρακάτω (για καλή  ακουστική ποιότητα, ακούστε το δεύτερο βίντεο):