Ο Jack Black βρέθηκε και πάλι με τους bandmates του απ’ το School of Rock [pics]

School of Rock

Ο αγαπημένος, και τρελαμένος γενικά, Jack Black βρέθηκε και πάλι με τον πρώην bandmate του από το School of Rock… Αφορμή γι’ αυτήν την ωραία συνύπαρξη υπήρξε η συναυλία που έδωσαν, αυτός και ο Kyle Gass (τέρμα δεξιά στη φωτογραφία) ως Tenacious D, στο Chicago.

Ε λοιπόν θυμάστε το μικρό ξανθό αγοράκι (γνωστός και ως Spazzy McGee) που έπαιζε drums στην ταινία; Είναι το μεγάλο -πλέον- παιδί με το καπέλο, δίπλα στον Jack Black. Το TMZ αποθανάτισε τη στιγμή που βρέθηκαν και πάλι μαζί μετά από χρόνια…

Ο Kevin Clark παίζει πλέον ως επαγγελματίας drummer στους Dreadwolf και από τότε που πρωταγωνίστησε στην ταινία (το 2003) δεν έχει ξαναπαίξει κάπου ως ηθοποιός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο μόνος λόγος που πήρε αυτόν τον ρόλο ήταν επειδή ήξερε να παίζει drums!

Επίσης, θυμάστε το μικρό κοριτσάκι εν ονόματι Katie που έπαιζε το μπάσο; Το πραγματικό της όνομα είναι Rebecca Brown και βρέθηκε κι εκείνη στη συναυλία των Tenacious D και αντιθέτως με τον Clark που δεν τα κατάφερε ως ηθοποιός, εκείνη συνεχίζει να υποδύεται ρόλους σε διάφορες ταινίες αλλά και να παίζει μπάσο.

Δείτε ακόμα:

Jack Black, The Rock και Kevin Hart τραγουδούν Guns N’ Roses [vid]