Ο James Hetfield συνεργάζεται με τις Heart στο νέο τους τραγούδι!

Heart & James Hetfield - Beautiful Broken
Heart & James Hetfield - Beautiful Broken

Οι Αμερικανίδες Heart πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λιγότερο από ένα μήνα (8 Ιουλίου) τον νέο τους δίσκο με τίτλο ‘Beautiful Broken’, τέσσερα χρόνια μετά το ‘Fanatic’ του 2012, και στα πλαίσια της νέας δισκογραφικής τους απόπειρας επέλεξαν, εκτός από να γράψουν νέα κομμάτια, να επαναπροσεγγίσουν και ορισμένα κομμάτια του παρελθόντος.

Ένα απ’ αυτά είναι και το, ομώνυμο του δίσκου, ‘Beautiful Broken’, το οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί ως bonus track στην τελευταία τους δουλειά. Τώρα, με ορισμένες αλλαγές στους στίχους και με την καταλυτική παρουσία του James Hetfield στα φωνητικά, οι Heart μας ξανασυστήνουν το κομμάτι και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=QG8Mkmy_FaE

Όσο για το ποιες είναι οι Heart, πρόκειται για μια απ’ τις μακροβιότερες γυναικείες ροκ μπάντες, αφού υπάρχουν από το 1977, ενώ η ίδρυσή τους χρονολογείται στο 1973, όταν συστήθηκαν ως The Army, για να καταλήξουν στο όνομα Heart έπειτα από δύο ακόμα αλλαγές. Και αν αυτό δεν σας λέει τίποτα απολύτως, πρόκειται για την μπάντα που έκανε τον Robert Plant να δακρύσει όταν, το 2012, ερμήνευσαν μοναδικά το ‘Stairway To Heaven’.