Ο Matt Heafy των Trivium διασκευάζει Elvis Presley!

Matthew Kiichi Heafy
Matthew Kiichi Heafy

Ο τραγουδιστής των Trivium, Matt Kiichi Heafy, έχει το δικό του κανάλι στο YouTube ώστε να μοιράζεται με τους οπαδούς του νέες μουσικές και εμπνεύσεις.

Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός με ιαπωνικές ρίζες επέλεξε να εξερευνήσει λίγο διαφορετικά μουσικά μονοπάτια από αυτά που με τον οποίο τον έχουμε συνδυάσει, διασκευάζοντας το ‘Can’t Help Falling In Love’ του «βασιλιά» Elvis Presley.

Η διασκευή είναι ιδιαίτερα λιτή: η ιδιαίτερη φωνή του Heafy, μία ακουστική κιθάρα και ένα δωμάτιο γεμάτο με memorabilia των Trivium. Ο Heafy προσεγγίζει ερμηνευτικά το στυλ του Elvis Presley, τραγουδώντας σε χαμηλές κλίμακες, με καθαρά, όμως, φωνητικά, χωρίς τα χαρακτηριστικά growls και τις κραυγές του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη -και λογικά ούτε η τελευταία- διασκευή του Heafy, ο οποίος «σκαλίζει» συνεχώς κλασικά κομμάτια, όπως το ‘Exit Music (For a Film)’ των Radiohead, το ‘Saturday Night’ των Misfits ή το ‘In Dreams’ του Roy Orbison. Έτσι φαίνεται πως περνάει τον ελεύθερό του χρόνο ο Heafy, τώρα που οι Trivium βρίσκονται σε φάση ξεκούρασης εν όψει της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Heafy και απολαύστε τις μουσικές του εμπνεύσεις!