Ο Rob Halford μαζεύει χρήματα για τον οργανισμό του Ronnie James Dio

Rob Halford
Rob Halford

Με αφορμή τα 66α γενέθλιά του, ο Rob Halford αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό ‘Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund’. Για τον εν λόγω σκοπό ο Halford συνεργάστηκε με τη σύζυγο του Dio και υπεύθυνη του οργανισμού, Wendy Dio. Η ανακοίνωση που συνοδεύει την συγκέντρωση των χρημάτων στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

Όλοι αγαπάμε τον Ronnie! Παρακαλώ κάντε μια δωρεά στον οργανισμό Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer. Εγώ και η Wendy γνωρίζουμε πως οι fans του Ronnie σε όλο τον κόσμο θα προσφερθούν και θα ενωθούν όπως η μέταλ κοινότητα έκανε πάντα γι’ αυτόν τον σπουδαίο σκοπό. Σας ευχαριστώ. Με αγάπη, Rob.

Οι δωρεές ξεκίνησαν στις 15 Αυγούστου και θα γίνονται για περίπου έναν μήνα ακόμα, με σκοπό να συγκεντρωθούν 5.000 δολάρια. Αν θέλετε να βοηθήσετε το ίδρυμα προς τιμήν του Ronnie James Dio αλλά και να ευχηθείτε με έναν μοναδικό τρόπο στον «Metal God», για τα γενέθλιά του, μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα και ενημερωθείτε σχετικά:

https://www.facebook.com/donate/542199982838288/