Ο Robb Flynn δέχτηκε χιλιάδες απειλές μετά από το βίντεο-απάντηση στον Phil Anselmo

Phil Anselmo and Robb Flynn vs
Phil Anselmo and Robb Flynn vs

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασαν οι Machine Head, βλέπουμε τον Robb Flynn να επιβεβαιώνει αυτό που ήδη λίγο-πολύ ξέραμε: Πως οι στίχοι του νέου τους τραγουδιού, ‘Is There Anybody Out There?’, είναι εμπνευσμένοι από το περιστατικό της ναζιστικής χειρονομίας του Phil Anselmo στο φετινό Dimebash και του μετέπειτα “ταπώματος” του πρώτου από τον frontman των Machine Head, με ένα βιντεάκι που όλοι θυμόμαστε.

Ακόμη προσθέτει πως ενώ το κομμάτι δεν προοριζόταν για αυτό το σκοπό, αποφάσισε τελικά να το κάνει για να εκφράσει το «πόσο αηδιασμένος» ένιωσε εκείνο το βράδυ. Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο (25:26), αναφέρεται πως ο Robb Flynn δέχτηκε χιλιάδες απειλές μετά από τη δημοσίευση της δικής του απάντησης σε όσα έγιναν και πως έχει παρενοχληθεί και αυτός και η οικογένειά του.

Έγραψα μία εντελώς νέα στροφή για το πόσο γαμ… αηδιασμένος ήμουν όταν το έκανε αυτό (ο Phil Anselmo). Ένα από τα πράγματα που μας είπε (εκείνη τη βραδιά) ήταν να σταματήσουμε να παίζουμε: “Σας είπα να σταματήσετε.” Μετά, έκανα ένα μικρό θόρυβο και μου λέει “Δεν με ξέρεις…”.

Όχι δε σε ξέρω. Όχι πια. Δεν το καταλαβαίνω.

Δεν έχω νιώσει συνδεδεμένος με τη μέταλ κοινότητα εδώ και κάμποσο καιρό. Δεν καταλαβαίνω πού πάνε τα πράγματα. Και ένα μέρος του κομματιού είναι για αυτό το θέμα. Αυτά τα σκ@τά γίνονται εδώ και 20 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έτυχε να είμαι στη σκηνή με αυτόν τον τύπο. Αλλά ξέρετε, τραγούδησα μερικούς πραγματικά φορτισμένους στίχους σε αυτήν τη δεύτερη στροφή…