Ο Sivert Høyem μάγεψε τη Θεσσαλονίκη! (vids)

Sivert Høyem
Sivert Høyem

Ο Sivert Høyem επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, για να ανταμείψει τους fans του με μία εξαιρετική εμφάνιση στο Principal Club Theater. Ο Νορβηγός τραγουδιστής, ξεκίνησε έτσι, μία σειρά από πέντε εμφανίσεις στη χώρα μας, αφού ακολουθούν συναυλίες σε Βόλο, Αθήνα και Ηράκλειο.

Ο Høyem ο οποίος έχει πια αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους “οπαδούς” του στη χώρα μας και έχει αγαπηθεί εδώ όσο λίγοι ξένοι ερμηνευτές, μας είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του, πριν λίγο καιρό, πως ανυπομονούσε να μας επισκεφτεί για να παρουσιάσει ζωντανά και στην Ελλάδα, τόσο τα νέα του κομμάτια από το ‘Lioness’ (διαβάστε την κριτική μας εδώ), όσο και παλιότερες επιτυχίες από τη σόλο πορεία του και την εποχή των Madrugada. Και αυτό ακριβώς έκανε!

Ενώ, όπως το συνηθίζει άλλωστε, μετά το τέλος της συναυλίας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα εγκάρδιο κείμενο για να ευχαριστήσει την Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο live:

Good people of Thessaloniki! Thank you so much for coming out tonight. Fantastic as always … Hope to see you again real soon. Love! s

Δημοσιεύτηκε από Sivert Høyem στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Επόμενος σταθμός, απόψε (22 Απριλίου), ο Βόλος και το Lab Art.

Απολαύστε τον Sivert Høyem στη χθεσινή του συναυλία στη Θεσσαλονίκη εδώ, μέσα από μερικά βίντεο που μοιράστηκαν οι fans του: