Οι AC/DC λανσάρουν το νέο τους ποτό, ‘Thunderstruck Tequila’

Angus Young
Angus Young

Οι γερόλυκοι του rock ‘n’ roll έκαναν αυτό που έπρεπε και, μετά την μπύρα που κυκλοφόρησαν πέρυσι, ολοκλήρωσαν το Υποβρύχιο AC/DC. Και μπορείς να το πιεις στην υγειά του Axl Rose που τα πάει περίφημα ή σε αυτήν του Brian Johnson που ετοιμάζει ήδη το μεγάλο comeback. Μετά θα μπορείς να καταλήξεις όπως ο Angus στη φωτογραφία του άρθρου, αλλά θα είσαι σίγουρα ευτυχισμένος.

Η Perryscope Productions και η Epic Rights, οι εταιρείες που ασχολούνται με τα “εμπορικά” θέματα των AC/DC, έκλεισαν συνεργασία με την Fabrica de Tequilas Finos, μια εταιρεία που εδρεύει στο Μεξικό και “το κρατάει αληθινό” παράγοντας από το 1905 χειροποίητη τεκίλα, και η αυστραλιανή μπάντα είναι έτοιμη να προσθέσει στην κάβα της άλλο ένα ποτό, την Thunderstruck Tequila. Η τεκίλα των γερόλυκων αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και η τιμή της θα κυμαίνεται μεταξύ $29.99 και $39.99, ενώ, βάσει της εταιρείας που την παράγει, προβλέπεται να είναι εξαίρετης ποιότητας.

Προφανώς και ελπίζουμε να την δούμε και στην Ελλάδα, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκαλυφθεί μόνο το -υπέροχο- μπουκάλι που θα την περικλείει.

Thunderstruck Tequila
Thunderstruck Tequila