Οι Depeche Mode παραχωρούν στους fans τη σελίδα τους στο Facebook

Depeche Mode
Depeche Mode

Ο 14ος δίσκος των Depeche Mode ανεβαίνει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 17 Μαρτίου και οι Βρετανοί θρύλοι αποφάσισαν χθες να προβούν σε μία πρωτότυπη κίνηση marketing, στα πλαίσια της προώθησής του.

Με μία ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, έκαναν γνωστό ότι για τον επόμενο χρόνο η διαχείριση της σελίδας θα παραχωρηθεί στους fans της μπάντας, καθώς οι ίδιοι «θα είναι απασχολημένοι με τον νέο δίσκο και την περιοδεία προώθησής του». Έτσι, ένας διαφορετικός χρήστης κάθε μέρα θα έχει το ελεύθερο να μοιραστεί «προσωπικές ιστορίες, βίντεο, φωτογραφίες από συναυλίες και διασκευές των κομματιών τους» από το Facebook της μπάντας.

Όπως έγινε, επίσης, γνωστό, κάθε παλιός και νέος fan της μπάντας έχει δικαίωμα να κάνει μια αίτηση για να συμμετάσχει (για αιτήσεις εδώ), ενώ οι «βάρδιες» θα γνωστοποιηθούν σύντομα σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Δείτε το βιντεάκι με το οποίο συνόδευσαν την ανακοίνωση παρακάτω:

Επίσης, χθες οι Depeche Mode δημοσίευσαν και το videoclip του κομματιού ‘Where’s the Revolution?’ που πρωτοκυκλοφόρησε πριν μια βδομάδα, ως το πρώτο single του νέου τους δίσκου που θα έχει τίτλο ‘Spirit’.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι οι Βρετανοί θρύλοι έρχονται σύντομα στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία:

Οι πληροφορίες για τη συναυλία των Depeche Mode στην Ελλάδα