Οι Foo Fighters έστειλαν «αεροπορικά εισιτήρια» στους fans τους

Foo Fighters

Τις τελευταίες μέρες πολλοί fans των Foo Fighters έλαβαν μέσω ταχυδρομείου αεροπορικά εισιτήρια από την φανταστική αεροπορική εταιρεία με όνομα Obelisk Airlines, η οποία έχει ως logo το λογότυπο των Foo Fighters μέσα σε ένα τρίγωνο.

Οι λεπτομέρειες που αναγράφονται στο «check-in» έχουν ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα και όλα δείχνουν πως αύριο το απόγευμα, οι Foo Fighters θα προβούν σε μία μεγάλη ανακοίνωση, η οποία, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, πρόκειται να είναι ένα headlining show στο Glastonbury! Μάλιστα, η μπάντα ήταν να παίξει στο φεστιβάλ και το 2015, αλλά το χτύπημα του Dave Grohl τους ανάγκασε να ακυρώσουν την εμφάνιση.

Δεν έχουμε λοιπόν απ’ το να περιμένουμε μέχρι αύριο την ανακοίνωση για την οποία οι Foo Fighters μας έχουν προετοιμάσει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εν λόγω «εισιτήρια» που έλαβαν οι fans της μπάντας.

Σε άλλα νέα για τους Foo Fighters, η αμερικανική μπάντα έδωσε τέλος στο μικρό διάλειμμα που έκανε και τώρα ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή έπειτα από το ‘Sonic Highways’.

Foo Fighters: Όσα γνωρίζουμε για το νέο τους άλμπουμ