Οι γιατροί συνέστησαν στον James Hetfield να ξεκουράσει τη φωνή του

James Hetfield (Metallica)
James Hetfield (Metallica)

Οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στην Κοπεγχάγη την Κυριακή, εξαιτίας ενός προβλήματος στο λαιμό που αντιμετωπίζει ο James Hetfield. Οι Αμερικανοί, που είχαν στο πρόγραμμα να εμφανιστούν στην πόλη για τέσσερα βράδια, τελικά μετά την αδιαθεσία του frontman τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Παρασκευής, υποχρεώθηκαν να κάνουν μια μικρή παύση.

Ο James Hetfield ζήτησε να σταματήσει τη συναυλία αλλά το κοινό αρνήθηκε

Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι και απαγόρευσαν στον Hetfield να τραγουδήσει έστω και μια νότα στο μεσοδιάστημα, ενώ του συνέστησαν αυστηρά να ξεκουράσει τη φωνή του. Το συγκρότημα με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Facebook, έδειξε μια ιδιαίτερα απολογητική διάθεση και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για όσους ήρθατε και μας είδατε χθες, ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δώσατε να συνεχίσουμε. Σημαίνει πολλά για εμάς. Στενοχωρηθήκαμε πολύ που δεν καταφέραμε να σας δώσουμε το φουλ των δυνατοτήτων μας. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες συναυλίες μας και ήταν η αγάπη και η υποστήριξή σας που μας έκανε να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε πως πολλοί κάνατε σχέδια και ταξιδέψατε για να περάσετε το σαββατοκύριακο μαζί μας και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ευχόμαστε όταν επιστρέψουμε τον Σεπτέμβρη στην Κοπεγχάγη να σας το ξεπληρώσουμε με κάτι μοναδικό για εσάς, μαζί φυσικά με το υπόλοιπο σόου.

Όσο για τους Aphyxion, το συγκρότημα που μετά από ψηφοφορία θα άνοιγε τη συναυλία μας την Κυριακή, ελπίζουμε να είναι ελεύθεροι το Σεπτέμβριο.

[…]

Υ.Γ.: Παρακολουθούμε τη φωνή του James καθημερινά, οπότε έχετε τον νου σας για νέα του.

Η αυριανή πάντως εμφάνιση του συγκροτήματος στην Κοπεγχάγη πιθανότατα θα γίνει κανονικά.