Οι Hellyeah διασκευάζουν Phil Collins και στην κιθάρα είναι ο Dimebag Darrell!

Dimebag Darrell
Dimebag Darrell

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο να φανταστείς ένα metal supergroup να διασκευάζει Phil Collins, αλλά οι Hellyeah το τόλμησαν και πριν μερικές μέρες δημοσίευσαν το επίσημο βίντεο για τη δική τους εκδοχή στο ‘I Don’t Care Anymore’ του Βρετανού καλλιτέχνη.

Και αν το παραπάνω είναι αρκετό για να κάνει το βίντεο ενδιαφέρον, στην πραγματικότητα υπάρχει ένας άλλος, πολύ πιο σημαντικός και συναισθηματικός λόγος. Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο θα δει να εμφανίζονται στην οθόνη πλάνα παλιών συναυλιών ανάμεσα στα πλάνα που δείχνουν την τωρινή μπάντα. Αυτός ο κιθαρίστας που εμφανίζεται στα παλιά πλάνα δεν είναι άλλος από τον Dimebag Darrell, ο οποίος, μαζί με τον αδερφό του και ντράμερ των HellyeahVinnie Paul, είχε προλάβει να ηχογραφήσει μια εκδοχή του κομματιού, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του Nathan Gale το 2004.


Νέες εικόνες από τη σκηνή της δολοφονίας του Dimebag Darrell (pics)


Έτσι, λοιπόν, οι Hellyeah χρησιμοποίησαν αυτές τις ηχογραφήσεις και το κομμάτι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ Unden!able’ που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο: